Beagle Club09-06-2024 Jongehondendag in Heteren

Keuring van de jonge stamboom Beagles
geboren tussen 01-12-2021 en 31-05-2023

Als eigenaar van een jonge hond vind je het waarschijnlijk leuk om meer te weten over jouw nieuwe aanwinst en is het vaak ook leuk om de fokker (weer eens) te spreken en wie weet: andere nieuwe eigenaren van honden uit ‘jouw nest’ te zien.

Als rasvereniging voor de Beagle ‘zien’ we de jonge honden ook graag. Door jaarlijks zoveel mogelijk jonge stamboom Beagles te zien en laten keuren door ervaren keurmeesters krijgen we veel informatie. Op deze manier krijgen wij inzicht in de ‘kwaliteit’ van deze lichting Beagles: zijn ze niet te groot, te klein, te smal, staan alle tandjes goed, hebben ze een echt Beagle karakter, voldoen ze aan de rasstandaard enzovoorts.

Dit jaar worden de honden opgeroepen die zijn geboren tussen 01-12-2021 en 31-05-2023 dus honden tussen de 1 en 2,5 jaar oud.
De kosten voor de keuring zijn € 10,00 per hond. Je moet dus inschrijven om aan deze dag te kunnen deelnemen.

Let op: dit is een nakomelingen keuring en geldt niet als kwalificatie conform ons verenigingsfokreglement.

Inschrijven kan tot en met 15-05-2024 via dit formulier: 2024 INSCHRIJFFORMULIER Joho dag.
Vul het in en mail het naar: secretaris@beagleclub.nl

 

Waar Manege De Fruithof, Dorpsstraat 5, 6666 AE  Heteren
Wanneer 09 juni 2024
Inschrijven

Ja, via bovenstaande link. Vul het formulier in en mail het naar secretaris@beagleclub.nl

Inschrijven kan tot en met 15-05-2024

Kosten € 10,00 per hond
Inclusief gratis toegang tot de Beagle Club Dag
Extra informatie Indeling zal gebeuren op het ochtend- of middagprogramma. Helaas kan er geen rekening worden gehouden met voorkeur van de deelnemers.

Om zoveel mogelijk broertjes en zusjes van uw hond te ontmoeten is het goed dat u contact opneemt met uw fokker om te vragen of hij/zij zoveel mogelijk eigenaren waarschuwt!

 

LET OP: In het kader van “de Wet aanpak dierenmishandeling en dierverwaarlozing”, is het niet toegestaan om honden te keuren die gecoupeerd/geamputeerd zijn. Bij de Beagle betekent dit dat honden waarbij bijvoorbeeld een Hubertusklauwtje is verwijderd, niet geshowd mogen worden.  Voor meer informatie: Raad van Beheer – informatie over couperen/amputeren