Beagle ClubPippy, geboren 24 augustus 2007

Pippy, geboren 24 augustus 2007

Hier is ze dan, onze Pippy die 24 augustus 11 jaar is geworden.
Toen wij haar in de 9e week ophaalden was het een lief klein bolletje wol die ik op mijn schoot legde, dit was een beetje dom. Vanaf die tijd is ze nooit meer tijdens het autoreizen alleen gaan liggen, gezellig op schoot is haar motto. Maar bij een reis naar bijv. Tsjechië kan dit zeer vermoeiend zijn (17,5 kilo op je schoot).
Het kostte tijd, energie en consequent blijven zonder stemverheffingen, en wat is het een lieve, vriendelijke hond geworden die al na 5 dagen zindelijk was en slechts maar één pantoffel te grazen heeft genomen.
Zwemmen doet ze graag en ze heeft alle vrijheid in huis met een hondenluikje naar de afgeschermde tuin. Ondeugend kan ze nog zijn ondanks dat ze een zorgenhond is, o.a. drie kruisband operaties gehad, allergieën etc. maar eten blijft haar grootste hobby.
Haar vaste plek is op het matje bij de tuindeur als er gekookt wordt. Stel je voor dat er iets van het aanrecht valt. We hebben nog steeds ontzettend veel plezier van haar alhoewel ze rustiger wordt en meer haar eigen rustplek zoekt.
We hopen dat ze nog een poos bij ons mag blijven in goede gezondheid. We willen haar nog lang niet missen.

Baasjes Yvon en Onno versteeg
Ommen