Beagle ClubLuna, Geboren op 06 september 2008

Luna, Geboren op 06 september 2008

Mijn naam is Luna, ik ben geboren op 6 september 2008 in Roden, uit “Oldengaerde Nest” van Jan en Jenny van Dijk.
Eerst heb ik 7 jaar in een dorp in Friesland gewoond en nu bijna 5 jaar aan de rand van de stad Groningen. Waarvan beurtelings een half jaar in Zuid Spanje en een half jaar in Nederland. Ook zijn we jaarlijks, ongeveer 2 tot 3 maanden in Hoch- Sauerland.
Dit is een heerlijke tijd, we doen veel samen, vroeger ook wel, maar dit is echt genieten: We wandelen heel veel in de bergen van Zuid Spanje en we wandelen en  fietsen veel in Nederland, ik ren naast de fiets aan een daarvoor bestemde haak. Dit vind ik nog steeds geweldig op mijn oude dag!
Ik weeg 10 kg en krijg niet veel tussendoortjes, alleen het laatste stukje fruit na de lunch, en bij de koffie, na het tanden poetsen, een wortel, in stukjes…dan haal ik acrobatische toeren uit, omdat de stukjes wortel overal heen vliegen.
Ook ben ik dol op alles wat ik onderweg ruik en pik “graag een graantje” mee, als ik de kans krijg. Ze noemen mij een stofzuiger. Ik ben een ontzettend blije en vrolijke Beagle.
Ik word 6 september 12 jaar, maar dat is mij niet aan te zien, ik word meestal jong geschat, omdat ik mij schijn te gedragen als een pup..

Dick en Truus Straat, Groningen