Beagle ClubBruno, Geboren 17 oktober 2010

Bruno, Geboren 17 oktober 2010

Bruno, onze lieve überbeagle
Geboren 17 oktober 2010

3 jaar geleden kwam Bruno bij ons. Hij had zijn oude baasjes tot wanhoop gedreven. Hij kon absoluut niet alleen zijn. De oude baasjes hadden allerlei oplossingen bedacht, maar Bruno bleef onverbiddelijk. Hij wilde echt absoluut niet alleen zijn. En zo kwam hij bij ons in de hoop dat met de reeds 2 aanwezige beagles het alleen zijn niet langer meer een probleem zou zijn. Eerst zijn we met hem naar onze dierenarts gegaan om hem in te schrijven en een check te doen. Bruno zat in een hoek bedenkelijk toe te kijken. Voor geen geld dat hij op die tafel zou gaan zitten! Onze dierenarts constateerde toen: dat is een echte überbeagle …

Na een jaar (en een paar keer de wanhoop nabij te zijn geweest) kwam het moment dat Bruno alleen kon zijn! Vol genoegen keken we vanuit kantoor via de camera hoe Dexter, Rossie en Bruno lekker in hun mandjes lagen te slapen. Het was gelukt! Bruno kon samen met zijn beagle broers alleen zijn!

Maar toen kwam het moment in februari 2020 dat onze Rossie overleed en twee weken later brak corona uit. En zo zaten mijn man en ik met de beagles tevreden in hun mandjes thuis te werken. Zie je wel dacht Bruno! Zo kan het dus ook. Afgelopen zomer zijn man en ik opnieuw gaan oefenen met Bruno met het alleen zijn. Maar Bruno had inmiddels een medestander gevonden: Dexter. We hebben het alleen zijn kunnen uitbouwen naar een uur. Langer lukt echt niet, want dan gaan beide beagle heren brullen. Gelukkig is alles wat gemakkelijker geworden en kunnen we thuis werken en op kantoor werken combineren en wisselen mijn man en ik elkaar af. En zo heeft Bruno (en ook Dexter) het voor elkaar. Altijd een baasje thuis!

Helaas zijn onze vorige 2 beagles Rossie en Wiske op 11-jarige leeftijd overleden wegens ziekte. We hopen dat Bruno deze ‘traditie’ doorbreekt en heel oud gaat worden bij ons! We hopen echt dat we nog heel lang van hem mogen genieten!

Helena Berends