Beagle ClubLodewijk, geboren 19 november 2006

Lodewijk, geboren 19 november 2006

Lodewijk kwam in ons leven toen we hem zonder al te veel kennis over Beagles adopteerden op zijn 7e. We vielen meteen voor zijn rustige en onafhankelijke uitstraling, en vonden hem de knapste hond die we ooit hadden gezien.
Het duurde wel even voordat Lodewijk echt aan ons gehecht was. Hij had al verschillende baasjes gehad en liet zich in het begin niet zo snel kennen. Hij ging zijn eigen gang en deed wat hij moest doen om aan zijn trekken (eten) te komen. Inmiddels is hij 6 jaar bij ons en we kunnen ons niet meer voorstellen dat hij er ooit niet meer zal zijn. Hij draait echt als gezinslid mee, hij volgt ons door het hele huis, gaat mee op vakantie en slaapt in onze slaapkamer, en, als hij de kans krijgt, op bed.
Lodewijk loopt meestal lekker los, zodat hij rustig kan snuffelen. Hij is heel vriendelijk en heeft al een aantal bange honden én mensen van hun angst afgeholpen. Alleen als er eten in de buurt is moeten we hem in de gaten houden… Hij grist regelmatig eten van de tafel, het aanrecht of uit een tas.
We genieten elke dag van onze lieve, eigenzinnige jongen!

Dianne van Hemert en Wilbert van Rooij