Beagle ClubSydney Tijleman *01-07-2009 †15-11-2022

Lieve Sydney,

Ze kwakkelde de laatste tijd een beetje met een gebroken tand, oorontsteking die maar niet over wilde, stramme spieren. Maar ze hield vol.
De oudste Beagle van fokker Roepers (Tineke Perfors en Piet Roefs) is 15,5 jaar oud en nog volop in de race. Sydney was ervan overtuigd dat ze hem op enig moment respectvol en royaal achter zich zou laten. En wij hoopten heel hard met haar mee. Het mocht niet zo zijn. Gisterenavond ging het goed mis. En vanmiddag vertrok ze. Weg van haar eigenaren en van ons. Naar Bandit, haar vriendje die haar op wachtte over de regenboogbrug.

Het is goed zo. Maar het afscheid voelt erg scherp. Vorige week lag ze hard snurkend op mijn voeten onder het bureau. Want dat kon ze als de beste: snurken, waar nodig met open ogen. Ik heb haar gelukkig toen nog een stevige afscheidsknuffel gegeven, onwetend dat het haar laatste logeerpartijtje was.

Dag prinses. Dag lieve, lieve Sydney. Maak de regenboog nog mooier. We zullen je zo heel erg missen.

Eigenaar: Wim Tijleman (tekst geschreven door Dorine Snel)|

Beagle Club Nederland: Sydney heeft jarenlang onze achterpagina gesierd bij de aankondiging van het thema voor de volgende maand. Een supermooie foto, dank Sydney en Wim!